Galéria

A hó alatt várják az enyhébb tél-végi időszakot az Erica carnea bimbói
Továbbépítjük a mediterrán jellegű kertet

Bemutatkozás

Egyedi, személyre szabott, kerttervezés, kertépítés, sziklakert építése, kerti tavak építése, ,  vízesés építése, kertgondozás,  kertészeti és növényvédelmi szaktanácsadás,  kertesztétikai tanácsadás!

Gyönyörű dísznövények és elbűvölő, egyedi, hangulatos díszkertek honlapjára érkezett!

Ön jó helyen jár, mert megnézheti e honlap oldalait, ahol sok használható kertfelújítási megoldás, kertépítési és kerttervezési ötlet, valamint kertgondozási szaktanács birtokába juthat! Hagyjuk a blablát! Kattintson a Galériára

Weblapom legfontosabb értéke az, amit a bal oldalon, a Galéria fülre kattintva talál meg.

AKCIÓ!

AKI A TÉLI HÓNAPOKRA (november-december-január-február) RENDEL TERVEZÉST, AZ 30% ÁRENGEDMÉNYT KAP A TERVEZÉS ÁRÁBÓL!

Úgy gondolom, hiába fogalmaznék magas művészi színvonalú elmélkedéseket az ideális „álomkert”-ről, és hiába alkalmaznám a legjobb marketing-eljárásokat, ha az eddig elvégzett munkáim nem támasztanák mindezeket alá.

Mégis arra kérem, hogy legalább fussa át az alábbiakat:

–Nem kell semmit vásárolnia,

csak szemlélődjön, kattintgasson, gyönyörködjön - és ha kell, kérdezzen, szívesen válaszolok!

greenheartjohn@gmail.com

+36 (30) 539 4820


Ráér tovább olvasnia az alábbiakat, kivéve,

ha problémája van a jelenlegi kertjével,

· gyomos a gyep, gazosodik a virágágyás, megbetegedtek a növényei;

·elege van abból, hogy a cserje- és évelőágyat átszőtték az évelő tarackos füvek és a folyondár szulák, stb. . A talajtakaró mulcs (fenyőkéreg, faőrlemény, kavics) - hirtelen "elkopott" - lehet, hogy nincs is elég vastagon terítve, mert a kertépítő cég emberei nem is mélyítették ki 6 cm mélyen az ágyást?

Lehet, hogy elmaradt a megelőző csapás (totális gyomirtószerrel), mert a kertépítők megspórolták a vegyszerre előírt összeget, és főleg azt a 3 hét hatásidőt, amíg hozzá sem nyúlhattak volna a gyomokhoz és a talajhoz?

· elege van már abból, hogy a fák alatti cserjék és virágok, a frissen mosott autója ragacsos mézharmat és korompenész miatt csúnyák lettek, valami szívó kártevő miatt, talán permetezni kellene, de félti a családja egészségét;

· ha lehasadt a díszfa ága (vagy gyümölcsfáé), félti a gutaütéstől, vagy a taplósodástól;

· a metszés, a nyírás és a permetezés elmaradozik, mert elfoglalt a gazda, nem tudja mi ellen, mivel kell védekezni, és egyébként is fél a vegyszerektől;

· sürgősen rendbe kell tenni a kertet, mert kerti ünnepséget, kerti partit szeretne szervezni, de kellene néhány szebb növény;

Kérjen tanácsot, tapasztalt, profi kertgondozótól, aki 44 év óta fejleszti tudását!

Rendben, kérek tanácsot a kertemmel kapcsolatban! (Kattintson!)

vagy felújítani szeretné,

· mert kinőtték már a gyermekei a homokozót, a csúszdát, stb.;

· tönkre ment a gyep, újra kell vetni, vagy készüljön inkább sürgősen egy gyönyörű gyepszőnyeg? Próbálkozott már a gyepfelújítással, de vagy az időjárás, vagy más ok miatt nem sikerült megfelelően?

· kellene egy új kerti dekoráció, nagyméretű edényes növények, valamilyen ünnepi alkalomra, de a kert felújítása sem ártana, legalább a terasz körül?

· Elgyomosodott a sziklakertje, és rájött, hogy nem tudja kiirtani a gyomokat - esetleg - már nem is tetszik, de a sziklakert építéshez már nem érez bátorságot?

· Régóta vágyik egy kis kerti tavacskára, de ebbe már végképp nem mer belekapni, mert hallotta, olvasta, hogy a kerti tó megépítése nagyon kockázatos, könnyű végzetes hibát véteni (én ebben biztos vagyok!). Főképpen, ha kerti vízesés építését is fontolgatja ..

· a valaha gyönyörű, patinás kert leromlott, és fel kell újítani, de nem bízik a környék "betujázó"-stílusú kertépítőiben; a kertfelújítás nem sikerült jól, vagy bele sem mer vágni? Tényleg kevesen értenek a korstílusokhoz, és esztétikai érzék és tudás híján - sablonos, giccses kerti cicomákkal tömnék tele az ön kertjét.

· meg kellene nyírni a sövényt, a növényszobrokat, spirált, gömböt, kúpot, bonsai-szerű, vagy más alakfákat, bokorcsoportokat: ehhez egy gyakorlott, kifejlett formaérzékkel rendelkező, a kertesztétikát jól ismerő, ollókezű kertész kell? (lásd: galéria)

· kell a hely egy kerti pavilon, vagy grillező, sziklakert, kerti tó, jacuzzi, stb. számára;

Önnek bizonyára olyan szakemberre van szüksége, aki a kertépítés és kertgondozás munkafolyamatait a legjobb minőségben, és elérhető áron végzi el.

vagy új kertet szeretne terveztetni, -építtetni,

· mert elkészült a lakóház, és kellene egy szép, jól használható, könnyen gondozható, kerttervező által megálmodott, parkosított kert;

· a régi kert tönkrement, vagy nem felel meg a mai céloknak

· Új térburkolatot, járdát, kerti lépcsőt, parkolót, szegélykövet, támfalat, vagy bármilyen kerti, udvari építményt szeretne készíttetni, vagy a régit kijavítani, kiegészíteni

A szakszerű kerttervezés nélkül készült kertek legtöbbje nem kellően átgondolt, nem felel meg a tulajdonos és családja igényeinek, életmódjának, többnyire máshonnan ellesett sémák, ötletek, növények és kertberendezési tárgyak  összefüggéstelen, gyakran giccses gyűjteménye.

A kerttervező szakember segítsége nélkül a kert gyakran nem illik a tájba, nem illeszkedik a ház stílusához.

Az ilyen kert nehezen gondozható, ezért - gazdája, gondozója megerőltető, sziszifuszi munkával igyekszik rendben tartani. Az idő múltával, sokan - belefáradva - kiábrándulnak a kertjükből, mert már nem bírnak vele, ráadásul - nem lett olyan, mint amire vágyott. De hát honnan tudhatná, ki az, aki pont olyan kertet tervez Önnek és családjának, irodájának, amire azt mondhatná végre: erre az álomkertre vágytam eddig?

A válasz:

Ön megtalálta, akit keresett, forduljon hozzám, bizalommal!

Kerttel kapcsolatos problémáit írja meg nekem az alábbi e-mail címekre – igyekszem szakszerű- és esztétikus megoldást tanácsolni önnek:

greenheartjohn@gmail.com

kert@kertmanufaktura.hu

Bemutatkozom (csak, ha érdekli)

Biró János kertész, kertépítő- és fenntartó technikus, kerttervező munkatárs és szakmai tanácsadó vagyok. 1970-óta tanulok és dolgozom a kertész szakma különböző ágazataiban (gyümölcstermesztés, dísznövénytermesztés, kertépítő, parképítő, parkfenntartó, növényvédő, és kerttervező), kaposvári munkahelyeken,  saját vállalkozásban. De gondolom, nem a hosszú, és érdekes életregényemre kíváncsiak - nyugodtan olvassanak a lényegről, amire szükségük van, itt alább:

Honlapomon - a legszebb hazai- és szubmediterrán dísznövények felhasználása mellett – a kertépítés, a kertgondozás és a kerttervezés különböző fázisait mutatom be, saját munkáimon keresztül.

Kattintson pl. a „Galéria”-fülre, majd a 10-féle téma egyikére, - az itt megnyíló kis fényképekre kattintva – kinagyítva is megnézheti ezeket. Ha a kinagyított képek jobb felső sarkába kattint, akkor továbbléphet a következő nagy képre, ha a bal oldalon kattint, - visszafelé haladhat. Jobbra lent, kiléphet a nagyításból. (folyamatban van a feliratozása)

A „Szolgáltatásaink”-fülre kattintva, amely az engem foglalkoztató cég tevékenységét írtam le, inkább szakmai nyelvezettel, de közérthető módon.

Azért ajánlom a Szolgáltatásaink - oldalon található listáknak az átfutását, mert önt is segítheti problémái megfogalmazásában, illetve reményt adhat ahhoz, hogy talál nálunk megoldást.

Ha önnek készítettek valamikor rossz minőségű kertet (én lépten-nyomon találkozom ilyenekkel), akkor jól tudja, hogy milyen sok pénzt kellett költeni utólag, hogy valahogy kinézzen (és biztos vagyok abban, hogy még mindig nem az igazi), és könnyebben gondozható legyen.

Az alábbiak csak akkor vonatkoznak önre, ha már elege van a félmegoldásokból, a toldozgató-foltozgató erőlködésekből, az olcsó rohammunkából, és abból, hogy lassan a kertje rabszolgája lesz, ahelyett, hogy élvezné a kert áldásait.

Bízom abban, hogy ön és én – megtaláljuk együtt a megoldást arra, hogy végre otthon érezze magát egy olyan kertben, ahol kellemes élmény a pihenés, a játék, az egészséges mozgás, a kert gondozása már nem rabszolgamunka, és ahol minden évszakban gyönyörködtető látvány fogadja.

Rendben, meg vagyok győzve, kérem az ajánlatát!

Mindezt nem tudnánk megígérni, ha nem ez a vállalkozás valósítaná meg az ön álmait:

Tahitótfalu, Szentendre, Budapest, Eger környékén, valamint egész Magyarország területén:

kert@kertmanufaktura.hu

Dél-Dunántúl területén:

http://www.disznovenyek.hu

+36 (30) 539 4820

E-mail:

greenheartjohn@gmail.com

Rendben, meg vagyok győzve, kérem az ajánlatát!


Építészeti együttműködő partner:

ARKER STÚDIÓ Építészeti és Kereskedelmi Kft.

amely a teljes körű építészeti tervezésen belül, környezetalakítási, engedélyezési- és kiviteli terveket is készít.

http://www.arkerstudio.hu

E-mail: arkerstudio@arker.hu